Belediye Başkanı Seyfi Dingil: “Vergi Yapılandırması Devam Ediyor”

0
75

bld-yapilandirma1İskenderun Belediyesi, yürürlüğe giren bazı alacakların yeniden yapılandırılmasına ilişkin 6736 sayılı kanun çerçevesinde vergi ve borçların yeniden yapılandırılması için başvuruları almaya devam ediyor. 1 Eylül 2016 tarihi itibari ile başlayan uygulama, vatandaşların belediyeye olan vergi ve ücret borçlarını kapsıyor.

Konuyla ilgili değerlendirmelerde bulunan İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil; “İskenderun Belediyesince,1 Eylül’den itibaren alınmaya başlanan yapılandırma başvuruları 31 Ekim’de sona erecek. Mükellefler; İskenderun Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü Gelir Şefliğine müracaat ederek 31 Ekim 2016 tarihinden önce gerekli başvuruyu yapabilir.

bld-yapilandirma2

Belediyemize ödemesi gereken emlak ve çevre temizlik vergi borçlarının yapılandırılması vatandaşlarımız için önemli bir fırsat. Yasayla birlikte taksitlendirme yapabilme imkânı sağlandı. Bu işlemler için gelen vatandaşımızın işlerini hızlı bir şekilde gerçekleştirmek için yoğun bir mesai veriyoruz. Vatandaşlarımıza her türlü kolaylığı sağlamak ve devletin sunmuş olduğu borç yapılandırmasından faydalanmaları için her vatandaşımızı dinleyip yardımcı olmaya çalışıyoruz” şeklinde konuştu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here