Belediye Başkanı Seyfi Dingil Konuklarını Makamında Ağırladı

0
149

İGEV Yönetim Kurulu üyeleri, Belen Şoförler Cemiyeti Başkanı Şevket Ergüven ve Belen Halk Otobüsleri Kooperatifi Başkanı Ahmet Bişer ve İskenderun Limak Genel müdürü Gündüz Arısoy İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil’i makamında ziyaret etti.

İGEV Yönetim Kurulu üyelerinin ziyaretinden dolayı memnuniyeti dile getiren İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil; “İGEV bölgemizde eğitim alanında başarılı çalışmalara imza atıyor. Bizlerde belediye olarak eğitime her zaman destek olduk olmaya devam ediyoruz. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın en iyi şekilde yetişmesi için toplumun herkesime önemli görevler düşlüyor” dedi.

Belen Şoförler Cemiyeti Başkanı Şevket Ergüven ve Belen Halk Otobüsleri Kooperatifi Başkanı Ahmet Bişer’in ziyaretinde konuşan Başkan Seyfi Dingil; “Bizler esnafımızın her zaman yanında olduk. İskenderun ve Belen iç içe olan iki kardeş kentimizdir. İskenderun’da büyükşehrin trafik akışı ile ilgili bir çalışma içerisinde olduğunu öğrendik. Bu konuda şehre gelen giden araçların, minibüslerin güzergâhları konusunda sıkıntı olmasını istemiyoruz” diye konuştu.

İskenderun’un bir liman kenti olduğunu belirten Başkan Seyfi Dingil; “İskenderun Limak Genel müdürü Gündüz Arısoy ile bölgedeki denizcilik faaliyetleri hakkında görüş alışverişinde bulunduk. Onların görüş, öneri ve taleplerini dinledik. Sorunlar ancak ortak akıl ile çözülür” şeklinde konuştu.

Başkan Seyfi Dingil konukları ile çeşitli konular hakkında fikir alış verişinde de bulundu. (Haber: Meral SADREDİN)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here