Belediye Başkanı Seyfi Dingil Çeşitli Programlara Katıldı

0
103

seyfi dingil17İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, belediye çalışmalarının yanı sıra, diğer zamanlarında kentimizde ve bölgemizde düzenlenen çeşitli etkinliklere, programlara, taziye ve geçmiş olsun ziyaretlerine katılarak vatandaşlarımızla bir araya gelmeyi sürdürüyor.

Çeşitli ziyaretlere katılan Belediye Başkanı Seyfi Dingil, sivil toplum kuruluşlarıyla ve vatandaşlarımızla fikir alışverişinde bulunuyor, görüş, öneri, istek ve talepleri dinliyor.

Bir dizi ziyaret ve program için Hatay’a gelen Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkçi ile birlikte Reyhanlı Cilvegözü’nde incelemelerde bulunan Başkan Seyfi Dingil, ardından Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkçi’nin katılımlarıyla Ak Parti Hatay İl Teşkilatında düzenlenen istişare toplantısı katıldı. Daha sonra Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkçi’nin katılımlarıyla ilimizin Sivil Toplum Kuruluşları ve Gümrük Müdürleriyle bir araya geldi.

seyfi dingil18

Trabzon Maçka’da bölücü terör örgütü mensupları ile girilen çatışmada yaralanan hemşerimiz polis memuru Mehmet Yumuşak’ı hastanede ziyaret eden Başkan Seyfi Dingil, Polis memuru Yumuşak’a Allah’tan acil şifalar diledi.

İskenderun Devlet hastanesinde sağlık çalışanları ile bir araya gelen Başkan Seyfi Dingil, belediyenin çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Toplumun her kesiminin öneri, talep ve isteklerini dinlediklerini ifade Başkan Seyfi Dingil, ortak akıl ile hareket ettiklerini söyledi.

Kent genelinde vefat eden vatandaşlarında ailelerine taziyede bulunan Başkan Seyfi Dingil, aile yakınlarına sabır ve başsağlığı dileklerinde bulundu. Hasta olan vatandaşları da ihmal etmeyen Başkan Seyfi Dingil, Allah’tan acil şifalar temennisinde bulunuyor.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here