Bekbele’de Kaldırım Yenileme Çalışması Yapılıyor

0
93

İskenderun Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından kaldırım yenileme çalışmaları devam ediyor. Fen İşleri Müdürlüğü tarafından Bekbele Mahallesinde ana caddelerde kaldırım yenileme çalışması başlatıldı.

Yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil; “Vatandaşlarımızın ulaşımlarını emniyetli bir şekilde yapabilmeleri sağlamak için engelli standartlarına uygun olarak kaldırım çalışmalarımıza devam ediyoruz. Göreve geldiğimiz günden bu yana yol-kaldırım çalışmalarına önem verdik. Kaynaklarımızı etkin ve verimli şekilde kullanarak daha yaşanabilir bir İskenderun için çalışıyoruz.

Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerimiz yol ve kaldırım bakım-onarım-yenileme çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor. Bekbele’de çeşitli nedenlerle tahrip olan ve bozulan kaldırımların yerine başlatılan çalışmalar doğrultusunda eski kaldırım taşlarını söken ekipler, yerine çok daha sağlam ve modern kaldırım taşları döşüyor. Her şey halkımız için” şeklinde konuştu. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here