Bedir; “Atatürk’ün Ayağının Tozu Bile Olamazsınız”

0
176

Vatan Partisi İskenderun İlçe Başkanı İbrahim Bedir; “Atatürk’ün Ayağının Tozu Bile Olamazsınız”

Ülkemizin Kurucusu Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’e yapılan hakarete bir tepki de Vatan Partisi İskenderun İlçe Başkanı İbrahim Bedir’den geldi.

Hakarette bulunanları ‘tarihi bilmemek’ ve ‘tarihe saygı duymamakla’ suçlayan Bedir; “Hakaret ettiğiniz Atatürk Türkiye’nin milli kahramanı ve Dünyanın en büyük liderlerindendir. Siz kim oluyorsunuz da, Atatürk gibi bir lidere dil uzatıyorsunuz. Sizin gibiler Atatürk’ün ayağının tozu bile olamazsınız” dedi.

Ata’ya hakaret eden şahsın FETÖ’cü olduğunu savunan Bedir; “Atatürk ile Afet İnan arasında ilişki olduğu iddiasında bulunan Mustafa Armağan ve programın konukları hakkında CHP suç duyurusunda bulundu. Ankara Başsavcılığı soruşturma başlattı. Mustafa Armağan 1995’ten 2015’e kadar Fethullah Gülen’in yayın organı Zaman’da yazdı. Hükümetin, FETÖ ile ilişkilerin koparılması için milat kabul ettiği 17-25 Aralık 2013’ten sonra da yazılarını sürdürdü” diye konuştu.

Devletimizin Kurucusuna saygı gösterilmesinin bir zorunluluk olduğunun altını önemle çizen Bedir; “Bu söylenen çirkin sözleri özellikle de cumhuriyetimizin kurucusu, ilk cumhurbaşkanımız, devletimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ile ilgili olarak tarihsel tartışmaların, bilimsel tartışmaların dışına çıkacak şekilde bir zihinsel tahrifatın ürünü olan, özellikle de annesiyle ilgili manevi kızıyla ilgili söylemleri kınıyoruz.

Herkes herkese saygı göstermek durumundadır ama devletimizin kurucusuna ilk cumhurbaşkanımıza karşı bu saygının gösterilmesi mecburidir. Bunlar entelektüel egzersiz konusu ya da magazin konusu olmayacak kadar önemli işlerdir, ciddi meselelerdir. Dolayısı ile bu saygısızlığı elimizi tersiyle itiyoruz ve kınıyoruz. Bunlar bir yerlere yaranmak isteyen işgal kuvvetlerinin tarihçileridir. Kahraman Mustafa’ya saldıran hain Mustafa’nın soy kütüğü işte bu listede bulunuyor. Mustafa Armağan ve benzerleri, Haçlı emperyalizminin Müslümanlar içine soktuğu ajanlardır. Batı sömürgecileri, Osmanlı Devleti’ni parçalamak için İslam içindeki soysuz hizip başlarını kullanmışlardır” şeklinde konuştu. (Haber: Helga TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here