Bedensel Engelliler Basketbol Takımı Şampiyonluk Yolunda

0
191

Türkiye Bedensel Engelliler Basketbol Bölgesel Ligi C Grubu’nda ilimizi temsil eden Hatay Büyükşehir Belediyespor Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, şampiyonluk yolunda engelleri aşmaya devam ediyor.

Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımımız, geçtiğimiz Pazar günü Antakya Kapalı Spor Salonunda Mersin Bedensel Engelliler Basketbol takımını konuk etti. Akdeniz’in iki güçlü takımının çekişmeli mücadelesine sahne olan karşılaşmada, Hatay temsilcisi gerilere düştüğü maçı 70-64 kazanmasını bildi.

Bir önceki maçta rakibine beş farkla yenilen HBB’li sporcular bir üst lig yolunda en büyük engellerden birini aşarak play-off’lara gitmeyi garantiledi. Maçın gidişatını kritik atışlarıyla Milli sporcu Songül Çelik, Murat İlengöz ve Eser Gültekin’in başarılı performansı belirledi.

Play-Off’lara A-B-C-D gruplarının ilk iki takımı gitme hakkı elde ederken, play-off mücadeleleri sonunda ilk üçe giren takım bir üst ligde mücadele etme hakkı kazanacak.

Takım Sorumlusu Serkan Çelik, bir üst lige çıkma yolunda hedeflerimize emin adımlarla yürüdüklerine işaret ederek; “Hedeflerimize ulaşıp, başarılarımızı hemşerilerimizle paylaşmak ve bu gururu herkese yaşatmak istiyoruz. Sporun her branşında olduğu gibi bizlerden de desteklerini esirgemeyen Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’a ve HBB Spor Kulübü Başkanı Serdar Güven’e teşekkür ederim” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here