Bayanlar Şampiyonluk İçin Fethiye’de Yumruk Sallayacak!

0
263

boks bayan4Erdener; Boks Denince Sadece Erkekler Değil, Artık Bayanlar da Akla Geliyor”

Türkiye Boks Federasyonu 2017 faaliyet programında yer alan ve bugün Muğla’nın Fethiye ilçesinde başlayacak olan “Yıldız, Genç ve Büyük Bayanlar Türkiye Boks Şampiyonası”nda Hataylı bayan boksörler de boy gösterecek.

Konuyla ilgili görüşlerini aldığımız Boks Hatay İl Temsilcisi Nuri Erdener; “Hatay Bayanlar Boks Takımı sporcularımızın, 13-18 Şubat 2017 tarihleri arasında Muğla ili Fethiye ilçesinde yapılacak olan turnuvada, Hatay ilimizi başarıyla temsil edeceklerine gönülden inanıyorum. Boks denince artık sadece erkekler değil, bayanlar da akla geliyor. Bu sporu bayanların da gayet başarılı bir şekilde yapabileceğini kanıtladık.

boks takımı8

Survivor yarışçısı Sabriye Şengül de tüm bayan boksörleri temsil etmek için bu yarışın içine girdi. Bayanlar da artık boks sporunda söz sahibi oldular. Hataylı bayan sporcularımızda sıkça adlarından söz ettirecekler buna inancım sonsuzdur” şeklinde konuştu.

Fethiye’de ilimizi temsil edecek Hatay Bayanlar Boks Kafilesi şu isimlerden oluşacak: İDARECİ: Cemal Dağlıoğlu, ANTRENÖRLER: Erkan Yılmazbaş, Hasan Erdener. SPORCULAR: (Yıldız Bayan) Nurşen Düzel, Nur Lilyan Gülen, Eylül Altın. (Genç Bayan) Açelya Tektaş,  Hazal Ördek, İrem Çapar, Sakine Ördek. (Büyük Bayan) Selen Mışraklı,  Sevil Çapar,  Ayşe Çakmak,  İlknur Koluman, Sultan Koç. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here