‘Bay Gol’ Senai Kara İskenderun’da!

0
972

‘Bay Gol’ lakabı ile tanınan İskenderunspor’un efsanevi golcüsü Senai Kara, geçtiğimiz hafta sonu İskenderun’a gelerek hasret giderdi. Kara, kendisi ile birlikte Turuncu-Mavili formayı terleten sağ açık Alaattin Sakallı’yı da ziyaret etti.

Tokatspor, Batman Belediyespor, Hatayspor, İskenderunspor, Kocaelispor, Kayserispor gibi güzide takımlarımızın formasını terleten Efsanevi Gol Krallarından, Türk Futbol tarihinin unutulmazlarından olan ‘Bay Gol’ lakaplı Senai Kara, geçtiğimiz hafta sonunu kentimizde geçirdi.

Kendisi ile kıs bir süre de olsa görüştüğümüz Senai Kara, İskenderun’a çok kısa bir süreliğine geldiğini dost ve arkadaşlarıyla görüşerek hasret gidermek istediğini belirtti. Kara İskenderun’a sık-sık gelmek istediğini de kaydetti.

İskenderun’da bir dizi ziyaretlerde bulunan ‘Bay Gol’ 80’li yıllarda İskenderunspor’un formasını birlikte terlettiği sağ açık Alaattin Sakallı’yı bir süredir yaşadığı rahatsızlıktan ötürü, yine efsane sol açık Nahittin Yüksekbaş ile evinde ziyaret etti ve geçmiş olsun dileklerinde bulundu. (Haber: Doğan SÜSLÜ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here