Başkan Yener; “Her Futbolcumuz Kendini Forma Giyecek Şekilde Hazırlamalı”

0
118

Spor Toto 3. Lig 3. Grupta mücadele eden temsilcimiz Payasspor, Aydınspor karşılaşmasında aldığı galibiyetin ardından, Teknik Direktör Ali Asım Balkaya nezaretinde Arsinspor maçı hazırlıklarına başladı.

Payas İlçe Stadında yapılan antrenmanı izleyen Payasspor’un çiçeği burnunda yeni Başkanı Recep Yener; “Hafta sonunda önemli bir sınavımız var. Bu sınavda sahadan en iyi sonuçla ayrılmayı hedefliyoruz. Kadromuzda bulunan hiç bir futbolcumuz ile her hangi bir sorunumuz yok. Burada 11 futbolcuyla sahaya çıkacağız. Tüm futbolcularımız kendini forma giyecek şekilde hazırlamalıdır. Maç kadrosunu sahaya sürmekte tek yetkili Teknik Direktörümüz Ali Asım Balkaya’dır” dedi.

Bu arada Şanlıurfa Karaköprü Belediyespor karşılaşmasında gördüğü kırmızı kart nedeniyle cezası bulunan Koray Kurt, bu hafta oynanacak olan Arsin maçında forma giyemeyecek.

Payasspor’un Resmi Sitesi Faaliyete Girdi

Öte yandan Mavi-Beyazlı ekip Payasspor’un resmi sitesi faaliyete girdi. Diğer profesyonel kulüplerde olduğu gibi Payasspor ile ilgili antrenman fotoğrafları, haberler ve kulüp ile ilgili duyurular da bu sayfadan yayınlanacak.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here