Başkan Seyfi Dingil’den Reyhanlı ve Kumlu Belediyelerine Ziyaret

0
178

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Kumlu ve Reyhanlı Belediyelerini ziyaret ederek bölgedeki gelişmeler hakkında fikir alışverişinde bulundu. Belediye Başkanı Dingil, ordumuzun Afrin’de teröristlere karşı kahramanca bir mücadele verdiğini belirtti.

İlk ziyaretini Kumlu Belediyesine yapan İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, burada Kumlu Kaymakamı Adnan Karaosmanoğlu ve Kumlu Belediye Başkanı İbrahim Paç ile bir araya geldi.

Terör koridorunu yakın bir zamanda Fırat Kalkanı gibi büyük bir harekâtla terör örgütlerinin başlarına yıkan Türk Silahlı kuvvetlerinin aynı kararlılık ve azimle Afrin’de büyük bir mücadele gösterdiğini belirten Dingil; “Yüce rabbim ülkemizi, devletimizi, milletimizi ve ordumuzu her türlü tehlikelerden korusun. Ordumuzu muhafaza eylesin. Bizler her zaman devletimizin milletimizin emrindeyiz” dedi.

Kumlu Kaymakamı Adnan Karaosmanoğlu ve Kumlu Belediye Başkanı İbrahim Paç ise ziyaretlerinden dolayı Başkan Seyfi Dingil’e teşekkür ederek, bölgedeki gelişmeler hakkında görüş alışverişinde bulundular.

Reyhanlı’ya Taziye Ziyareti

Başkan Dingil, Kumlu’dan sonra Reyhanlı ilçesine geçti. Reyhanlı Belediye Başkanı Hüseyin Şanverdi’ye taziye ziyaretinde bulunan Başkan Seyfi Dingil, başsağlığı ve geçmiş olsun dileklerini iletti.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here