Başkan Seyfi Dingil’den İskenderun Belediyespor’a Baklavalı Moral Ziyareti

0
109

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 5. Grupta mücadele eden İskenderun Belediyespor, yeni sezon öncesinde çalışmalarını Teknik Direktör Mehmet Kurt nezaretinde sürdürüyor.

Pazar günü Saat 13.00 da Erzin Muhammet Oğuz Kılınç stadında ligin ilk haftasında Adana Kiremithanespor’u ağırlayacak olan İskenderun Belediyespor’a destek ziyaretleri sürüyor. İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, İskenderun Belediye Spor Tesislerine giderek kamp yapmakta olan futbolcuları ziyaret etti.

Burada futbolcularla bir araya gelen ve sohbet eden Başkan Seyfi Dingil; “İmkanlarımız dahilinde İskenderun Belediyespor’umuza gereken desteği vermekteyiz. Destek vermeye de devam edeceğiz. Ligin ilk haftasında bizlerin yanı sıra tüm İskenderun halkı da Adana Kiremithanespor karşısında galibiyet beklemektedir” dedi.

Daha sonra futbolcularla tek-tek ilgilenen İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, futbolculara baklava ikram ederek moral verdi.

İskenderun Belediyespor Kulüp Başkanı Levent Duman, verdiği destek ve moral ziyaretinden dolayı Başkan Seyfi Dingil’e teşekkür etti. Başkan Seyfi Dingil’in ziyaretine Amigolar Nihat Demircan ile Metin Bağış’ta iştirak etti.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here