Başkan Seyfi Dingil Hatay Günlerindeki Stantları Ziyaret Etti

0
120

“İskenderun’umuzun Tanıtımına Büyük Önem Veriyoruz”

Hatay’ın hem ulusal hem de uluslararası alanda tanınırlığını sağlamaya yönelik olarak bu yıl 7’cisi düzenlenen ‘İstanbul’da Hatay Günleri’ Maltepe Sahil etkinlik alanında devam ediyor. İstanbul’da Hatay Günlerinin İskenderun Belediyesi standı yoğun ilgi görürken, Belediyesi standına gelen ziyaretçilere çeşitli ikramlar yapılıyor ve İskenderun hakkında da genel bilgiler veriliyor.

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, konuyla ilgili yaptığı açıklamada; “İskenderun’umuzun tanıtımına büyük önem veriyoruz. Kentimizin güzelliklerini sergilemek için ve şehrimizi daha iyi tanıtalım düşüncesiyle böyle bir organizasyonda yer aldık. Hatay Günlerine yerli, yabancı birçok ziyaretçi geliyor. Hatay günlerine gelen bir vatandaşlar İskenderun’u merak ediyor. Bizlerde gelen konukları kentimize davet ederek misafirlerimize içerisinde tanıtım cd’si, broşür, kitapçık ve belediyemizin faaliyetlerini anlatan dergi ile çeşitli hediyeler bulunan çantamızı takdim ediyoruz” dedi.

İskenderun’un huzur, barış ve kardeşliğin simge kenti olduğunu ifade eden Başkan Seyfi Dingil; “İskenderun’daki bu kardeşlik ortamının tüm dünyaya örnek olmasını temenni ediyoruz. Şuan Dünyanın en büyük ihtiyaç duyduğu barış ve huzur ortamı İskenderun’da var. Gelsinler kentimizi görsünler. En büyük zenginliğimiz işte budur. Sanayi, turizm, deniz doğal güzellikler bunlarda ayrı bir güzellik. Bütün bunları birleştirdiğimizde insanları buralara çekebilirsek inanılmazları gerçekleştirebiliriz. Tek amacımız budur” şeklinde konuştu.

Başkan Seyfi Dingil, etkinlikte diğer belediyelerin ve esnafların stantlarını da ziyaret etti.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here