Başkan Seyfi Dingil: “Erdoğan Varsa Ben de Varım”

0
108

seyfi dingil17İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Cumhurbaşkanlığı seçimlerine çok kısa bir süre kaldığını belirterek; “Milletimiz, 10 Ağustos’ta oylarıyla Cumhurbaşkanını seçecektir. Cumhurbaşkanının milletimiz tarafından seçilmesi ile aynı zamanda Türkiye için yeni bir dönem açılacaktır” dedi.

Belediye Başkanı Seyfi Dingil, düzenlediği basın toplantısında, kurulduğu 2002 yılından itibaren ülkenin tüm sorunları üzerine büyük bir cesaret ve kararlılıkla giden Ak Parti’nin, eğitimden sağlığa, ulaşımdan çevreye, temel hak ve özgürlüklere kadar birçok reformu gerçekleştirdiğini söyledi.

10 Ağustos’ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde sadece 12. Cumhurbaşkanının seçilmeyeceğini ifade eden Başkan Seyfi Dingil; “Cumhurbaşkanının milletimiz tarafından seçilmesi ile aynı zamanda Türkiye için yeni bir dönem açılacaktır. Kimsesizlerin kimi, mazlumların hür sesi Dünya lideri, Sayın Başbakanımızın Cumhurbaşkanı seçilmesi ülkemiz ve milletimiz için çok önemlidir. Milletin adamı, Başbakanımızın ilk turda halkımızın büyük bir teveccühü ile Cumhurbaşkanı seçileceğine yürekten inanıyoruz” dedi.

seyfi dingil18

Erdoğan’a destek çağrısında da bulunan Dingil; “Bizler, Cumhurbaşkanı adayımız Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’a, İskenderun’dan ve Hatay’dan inşallah en büyük desteği vereceğiz. Millet olarak her seçimde yaptığımız gibi sandığa sahip çıkmamız gerekiyor. İskenderun ve Hatay hep Başbakanımız ve Cumhurbaşkanı adayımız Erdoğan’ın yanında oldu. İskenderun halkı bu tarihi seçimde sandığa giderek Cumhurbaşkanı adayımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın yanında olduğunu göstereceğine inanıyoruz” şeklinde konuştu.

Sahilde Petek Cafe’de düzenlenen basın toplantısına Ak Parti belediye meclis üyeleri ile bazı partililer de katıldı.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here