Başkan Seyfi Dingil Çeşitli Programlara Katıldı

0
85

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, belediye çalışmalarının yanı sıra, diğer zamanlarında kentimizde ve bölgemizde düzenlenen çeşitli etkinliklere, programlara, taziye ve geçmiş olsun ziyaretlerine katılarak vatandaşlarımızla bir araya gelmeyi sürdürüyor.

Hafta sonunda Kırıkhan’da düzenlenen 1’ci Ciğer Festivaline katılan İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, festivalin düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür ederek festivalin hayırlı uğurlu olmasını diledi. Ardından Kırıkhan Belediyesi sosyal tesislerinde Ak Parti İl Başkanlığı tarafından düzenlenen istişare toplantısına katılan İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, parti üyeleri ile çalışmalar hakkında istişarede bulundu.

Arsuz’da düzenlenen Doğa ve Su Sporları festivalinin açılış törenine de katılan İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, festivalin bölgenin tanıtımı açısından önemli bir organizasyon olduğunu dile getirdi. Başkan Seyfi Dingil, ayrıca festivale katılan vatandaşlar ve sporculara ile bir araya gelerek başarı dileklerini iletti.

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil ayrıca İskenderun Belediyesi sanat galesinde Simya Koleji ortaokul öğrencilerinin hazırlamış olduğu yılsonu resim sergisinin açılışını gerçekleştirdi. Sergiyi gezerek bilgiler alan Başkan Seyfi Dingil, emeği geçenlere teşekkür etti.

Toplumun her kesiminin öneri, talep ve isteklerini dinlediklerini ifade Başkan Seyfi Dingil; “Her zaman ortak akıl ile hareket ediyoruz. Amacımız bu kente daha iyi hizmet götürebilmek. Bu anlamda toplumun tüm kesimleri ile iletişim halindeyiz. Her şey İskenderun için!” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here