Başkan Savaş: “Türk Polisi Teşkilatı Birlik Ve Beraberliğimizin Teminatıdır”

0
217

lütfü savaş4Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Türk Polis Teşkilatı’nın 171’nci kuruluş yıl dönümü münasebetiyle bir kutlama mesajı yayımladı.

Türk Polis Teşkilatı’nın ve emniyet mensuplarının halkımızın huzur ve mutluluğu için gecesini gündüzüne katarak çalıştığını ifade eden Başkan Savaş; “Ülkemizin bölünmez bütünlüğüyle halkımızın güven ve huzur içinde yaşamasını her şeyin üstünde tutan Türk Polis Teşkilatı, birlik ve beraberliğimizin teminatıdır. Sahip olduğu imkânları adalet ve vatandaşın refahı için kullanan polislerimiz, her zaman olduğu gibi bugün de en önemli değerlerimizden bir tanesidir.

Her türlü zorluğa karşı ayakta dimdik durarak görevini layıkıyla yerine getiren emektar polislerimiz bu kutsal görevi yerine getirirken bizler de onlara yardımcı olmalıyız. Unutmamalıyız ki canını ortaya koyarak özveriyle çalışan polislerimiz, ülkemizin demokratik gelişiminin kıymetli birer parçasıdır. Bu duygu ve düşüncelerle Türk Polis Teşkilatı’nın 171’nci yıl dönümünü kutluyor, bu kutsal görev sırasında şehit olan kahraman emniyet mensuplarımızı rahmet ve şükranla anıyorum” diyerek hem Hatay’ın hem de ülkemizin asayişi için çalışan emniyet mensuplarına duyduğu güveni belirtti.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here