Başkan Savaş, STK’ların Temsilcileriyle Buluştu

0
73

savaş-stk toplantı1Başkan Savaş, Hatay’ın Gelişiminde Öncü Bir Rol Üstlenen STK’larla Buluştu

Hatay Büyükşehir Belediye (HBB) Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, ilimizin gelişiminde öncü bir rol üstlenen Sivil Toplum Kuruluşları (STK) ile bir araya gelerek, Hatay’a hizmet üretme noktasında görüş alışverişlerinde bulunmaya devam ediyor.

Başkan Savaş bu kapsamda, Hatay Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği’nde (HESOB) oda başkanı ve birliğe üye Antakya’daki odaların başkanları ile HESOB Binası’nda buluştu.

Hatay’a Dair Önemli Değerlendirmelerde Bulunuldu…

Hatay’ın birçok sektöründe faaliyet gösteren esnaf hemşerilerinin sesi olan STK başkanlarının büyük katılımıyla gerçekleşen toplantıda HBB bütçesi ve su fiyatlarıyla ilgili olarak değerlendirmelerde bulunan Başkan Savaş; “Bize verilen bütçe ile Antakya-Defne ilçelerinin içme suyu projelerini hayata geçiriyoruz. Kırıkhan’ın arıtma tesisini proje aşamasından sonra uygulama aşamasındayız.

savaş-stk toplantı2

İnandığımız değerler ve düzen çerçevesinde hareket etmeye çalışıyoruz. Ben içme suyu fiyatlarının iş yerleri için 10 liradan 6 liraya düşürülmesi için teklif götürdüm ama arkadaşlar kabul etmedi. Alt yapıyı her yere götürüyoruz. Bizim bakım onarımımız çok fazla. Suyun basıncı fazla olduğu için borular sürekli patlıyor.

Biz insan sağlığı önceliğinde masrafları minimize ederek hemşerilerimize insani şartlarda su sağlamaya çalışıyoruz. Bu anlamda şu anda hâlihazırda mahkemeye götürdüğümüz bir su fiyatları tarifesi zaten var. Umuyorum ki mahkeme su fiyatlarında indirim olması için götürdüğümüz teklifi kabul eder ve bizler de hemşerilerimize sağlıklı suyu maliyet fiyatıyla ulaştırırız” ifadelerini kullandı.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here