Başkan Savaş, Hemşerilerinin Yeni Yılını Kutladı

0
52

yeni-yil-kutlama2Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, yeni yıl dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Yayımladığı mesajında yeni yılın hem ülkemiz, hem de tüm dünya insanları için barışın, sevginin ve hoşgörünün hakim olduğu bir yıl olmasını dilediğinin altını çizen Başkan Savaş; “Acısı, tatlısı ve üzüntüsüyle bir yıl daha geride kaldı. Yeni umutlar ve yeni beklentilerle yeni bir yıla daha giriyoruz. Tabii ki öncelikle dileğimiz ülkemiz ve tüm dünyada barışın, sevginin ve hoşgörünün egemen olması insanlarımızın refah içinde yaşamasıdır” dedi.

“2017 Yılında İnsanların Daha Müreffeh Ve Mutlu Olmalarını Umut Ediyorum”

2016 yılının dünyanın hemen her yerinde savaşların, afetlerin, insanlık adına utanç verici manzaraların yaşandığı bir yıl olduğunu kaydeden Başkan Savaş; “Türkiye’miz ve bu güzel ülkenin insanları için maalesef ki 2016 yılı bildik sorunların daha da ağırlaştığı, umutların yeşermek yerine ertelendiği, ekonomik ve sosyal alanda ağır bedellerin ödendiği bir yıl oldu. 2017 yılında insanların, kendisi, çocukları, komşuları ve ülkesi için daha onurlu, müreffeh ve mutlu bir yıl olmasını umut ediyorum. Milletin insanca yaşamaya dönük haklı ve vazgeçilmez taleplerinin, herkes tarafından en temel motivasyon kaynağı olması gerektiğine inanıyorum. Ulu önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün, “Türkiye Cumhuriyeti millî kültürünün her çağda artarak yükselmesi, Türk Cumhuriyeti’nin temel dileği olmalıdır” söylemine uygun olarak, yarınlarımızın geleceği çocuklarımıza aydınlık bir dünya bırakmak hepimizin görevidir. Bunun içinde çocuklara çağdaş yaşam olanakları sunmak ve onları korumak bütün dünyanın ortak hedefi olmalıdır.

Her yıl olduğu gibi 2017’de de en büyük güvencemiz, milletimizin sağduyulu olarak birliğe, beraber yaşamaya ve kardeşliğe olan tartışılmaz inancıdır. Bu inancın önüne set çekecek, bu inancı sulandıracak ve vatandaşlarımızın umutlarını kıracak bütün gelişmelerin, bütün girişimlerin ve bütün hesapların karşısında dimdik durmaya devam edeceğiz.

Bu duygu ve düşüncelerle 2017 yılının milletimize, ülkemize, dünyamıza ve tüm insanlığa sevgi, barış, kardeşlik, huzur ve mutluluk getirmesini diliyor, bütün vatandaşlarımın yeni yılını kutlarken sevgilerimi, saygılarımı ve en iyi dileklerimi sunuyorum” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here