Başkan Savaş, Büyük Önem Verdiği Şehit Aileleri ve Yakınları ile Buluştu

0
72

savaş-şehit aileleri1Hatay Büyükşehir Belediye (HBB) Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Hatay Şehit Aileleri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nde şehit aileleri ile bir araya geldi. Gerçekleşen ziyarete Başkan Savaş’ın yanı sıra HBB Başkan Vekili Serdar Güven ve futbolcu hemşerimiz Gökhan Zan da eşlik etti.

Şehit aileleri ve yakınlarını tek çatı altında birleştirmeyi amaçlayan dernekte, son zamanlarda yaşanan terör olayları ve gelen şehit haberlerinin yürekleri yaktığını ifade eden Başkan Savaş, her şehit haberi ile yarası bir kez daha kanayan şehit ailelerine Allah’tan sabır temennilerini iletti.

savaş-şehit aileleri2

Ailelerin büyük ilgi gösterdiği Başkan Savaş, terör faaliyetlerinin sonlandırılması adına herkesin sağduyuyla hareket etmesi gereken bir dönemden geçildiğini belirterek, birlik ve beraberlik içerisinde hareket etmenin gerekliliğine vurgu yaptı.

Başkan Savaş’ın milli hassasiyetlerle hareket ederek her zaman şehitlerimizin aileleri ve gazilerimizle ilgilendiğini belirten dernek üyeleri, bu anlamda gösterdiği örnek teşkil eden duyarlı tutumundan dolayı Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’a teşekkürlerini ilettiler.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here