Başkan Öntürk’ten Personele Promosyon Müjdesi

0
11

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Öntürk Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinde (HATSU- İMAR A.Ş.- ULAŞIM A.Ş.) çalışan personellerin promosyon anlaşmasını imzaladı.

HBB Başkanı Öntürk, HBB personelleri için önceki dönem yönetimi tarafından imzalanmadığı için yürürlüğe girmeyen anlaşmada, en yüksek teklifi veren banka 28 bin 825 TL olan teklifi, 21bin TL’ye çekince anlaşmadan vazgeçtiklerini ifade etti.

Başkan Mehmet Öntürk, yapılan görüşmelerde eski anlaşmaya göre maaş ödemeleri protokolünde aylık 260 milyon TL “brüt” rakam üzerinden 28 bin 825 lira teklif edildiğini ancak “net” toplam maaş ödemesinin 180 milyon TL olması nedeniyle teklifin 21bin TL’ye çekildiği için diğer bankalarla görüşmeler yapılarak yeni teklifler alındığını belirtti.

Başkan Öntürk, en yüksek teklifi veren özel bir bankayla anlaşmaya varıldığını ve yeni anlaşmaya göre 7125 Büyükşehir çalışanına kişi başı 28 bin 900 TL promosyon yatırılacağı müjdesini verdi.

Personellerin cebine girecek her kuruşu çok önemsediklerini kaydeden HBB Başkanı Mehmet Öntürk, banka temsilcilerine teşekkürlerini ileterek tüm personele de hayırlı olması dileğinde bulundu. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here