Başkan Fatih Tosyalı Her Zaman Halkın İçinde

0
278

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, hafta sonu düzenlenen etkinlik, şölen, düğün ve taziyelere katıldı.

İlk olarak Bekbele yaylası Çamlık Mevkisinde Abacılı Yörük-Türkmen Derneği (ABADER) tarafından düzenlenen geleneksel ‘Yörük Türkmen Şölenine’ katılan Başkan Fatih Tosyalı, organizasyonun düzenlenmesinde emeği geçenleri kutlayarak; “Gelenek, görenek, örf ve adetlerin yaşatılmasına katkı sağlayan ve birlik beraberlik duygularını pekiştiren şölenin düzenlemesinde emeği geçenleri kutluyorum” dedi.

Kitap Otağı sahibi Aşir Alkaç’ı Ak Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel, Ak Parti İlçe Başkanı Abdülkerim Güven ile birlikte ziyaret eden Başkan Fatih Tosyalı, belediyenin çalışmaları hakkında bilgiler vererek çeşitli konularda fikir alışverişinde bulundu.

Daha sonra Şehit Uzman Çavuş Mehmet Dursun için şehitlikteki kabri başında ailesi tarafından okutulan Mevlid-i şerife katılan Başkan Fatih Tosyalı, şehidimize bir kez daha Allah’tan rahmet aile yakınlarına başsağlığı diledi.

İskenderun Belediyesi 2’nolu sosyal tesislerinde İskenderun İşitme Engelliler Derneği tarafından düzenlenen programa katılan Başkan Fatih Tosyalı; “Belediye olarak engelli vatandaşlarımızın her zaman yanında olmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Gültepe Mahallesinde önceki dönem belediye meclis üyesi Kemal Tekbaş tarafından okutulan mevlid-i şerife ve Cumhuriyet Mahallesinde İskenderun Spor’un kurucularından ve taraftarlar önderi merhum Mahmut Taşkır için okutulan mevlidi şerife de katılan Başkan Tosyalı, tüm geçmişlerimize Allah rahmet diledi.

Küçükyıldız ve Köybaşı ailelerinin kıymetli evlatları Nevin Küçükyıldız ile Sercan Köybaşı’nın nikahlarını da kıyan Başkan Tosyalı, genç çiftlere bir ömür boyu mutluluklar dileyerek her iki aileye de hayırlı olsun dileklerini iletti. (Haber: Doğan SÜSLÜ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here