Başkan Fatih Tosyalı; “Balıkçı Barınağını Daha Modern Hale Getireceğiz”

0
52

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, İskenderun Balıkçı barınağın daha modern hale getireceklerini belirtti.

Başkan Tosyalı, İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, Ak Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel ve Ak Parti İlçe Başkanı Abdülkerim Güven ile birlikte İskenderun Balıkçı Barınağına ziyarette bulundu, balıkçı esnafının görüş ve önerilerini dinledi.

Ziyaret sonunda değerlendirmelerde bulunan Tosyalı, Balıkçı Barınağında, Su Ürünleri Kooperatifleri yöneticileri ve balıkçı esnafı ile bir araya geldiklerini belirterek; “Çok değerli balıkçı esnafımızla sohbet ederek barınak bölgesinde yapılması planlanan yenileme ve düzenleme çalışmaları hakkında fikir alışverişinde bulunduk. Balıkçı barınağının daha güzel daha modern bir hale gelmesini arzu ediyoruz. Bu konuda balıkçı esnafımızın görüş,öneri ve düşüncelerini dinledik” dedi.

Balıkçı Esnafımızın Yanındayız

Belediye olarak, imkanlar ölçüsünde esnaflara destek olmaya devam edeceklerinin de altını çizen Başkan Tosyalı; “Balıkçı esnafımızın her daim yanındayız. Tüm balıkçı kardeşlerimize hayırlı bereketli kazançlar diliyorum. Yapılması planlanan yenileme çalışmalarının ardından esnafımız burada daha hijyenlik daha sosyal bir ortamda hizmet vereceğine inanıyorum. Belediye olarak İskenderun için, vatandaşlarımız için, esnaflarımız için, halkımız için çalışmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here