Başkan Dingil, Muhtar Ziyaretlerini Aralıksız Sürdürüyor

0
100

bld-mahalle-ziyaret1İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, İskenderun’da mahalle muhtarlarını ziyaret ederek istek ve beklentilerini dinledi, görüş alışverişinde bulundu.

İskenderun’da sırasıyla Süleymaniye Mahallesi Muhtarı Cevat Çakır, Pirireis Mahallesi Muhtarı Sabit Direyfioğlu, Muradiye Mahallesi Muhtarı Ömer Faruk Bilgili ve Esentepe Mahallesi muhtarı Doğan Keleş’i ziyaret eden Başkan Seyfi Dingil, mahallelerde yaşanan sıkıntılar, vatandaşların beklentileri ve yapılması gerekenler, belediye tarafından mahallelerde yapılan hizmetler konusunda görüş alışverişinde bulundu.

bld-mahalle-ziyaret2

Muhtarlara büyük önem verdiklerinin altını çizen Başkan Seyfi Dingil; “Göreve geldiğimizden bu yana tüm mahalle muhtarlarımızla sürekli irtibat halindeyiz. Belirli aralıklarla muhtarlarımızı arayarak istek ve beklentilerini dinliyoruz. Muhtarlarımız bizimle vatandaşlarımız arasında köprü vazifesi görüyorlar. Hizmetleri halkımıza daha hızlı ve kaliteli bir şekilde ulaştırma adına bundan sonra da muhtarlarımızla sık sık bir araya geleceğiz” dedi.

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil’in ziyaretlerinden dolayı büyük bir memnuniyet duyduklarını ifade eden mahalle muhtarları ise; “Başkanımız sağ olsun sürekli bizimle irtibat halinde. Mahallelerimizde yaşanan sıkıntıları bire bir kendisi ile görüşerek çözüyoruz. Şunda mahallelerimiz sıcak asfalt ile kaplanıyor. Parke ve kaldırım döşeme çalışmaları yapılıyor. Hizmetlerinden ötürü kendilerine teşekkür ediyoruz” şeklinde görüş beyan ettiler.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here