Başkan Dingil, Her Salı Vatandaşlarla Buluşmaya Devam Ediyor

0
89

Göreve geldiğinden bu yana her hafta düzenlenen ‘Halk Günleri’nde halkla buluşmayı sürdüren İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, buluşmaların halk tarafından da takdir topladığını kaydetti.

Vatandaşların halk gününde sıkıntı ve taleplerini anlatma fırsatı bulduklarını ve böylelikle sorulara daha kolay ve hızlı çözüm bulunabildiğini ifade eden Başkan Dingil; “Halk Günü’nde, halkın istek, sorun, görüş ve önerilerini dinliyoruz. Halk Günleri, vatandaşların sorunlarını hızlı bir şekilde çözüme kavuşturmak için oldukça önemli. Göreve başladığımız günden bugüne kadar, halkımızla iç içeyiz.

Bizim için, her gün halk günü ama halkımızla daha rahat iletişim kurmak, onların sıkıntılarına daha fazla zaman ayırmak ve haftanın diğer günlerinde ise projelerimiz üzerinde sağlıklı çalışmalar yapabilmek amacıyla Salı gününü Halk Günü olarak belirlemiştik. Bu çerçevede her salı günü vatandaşlarımızla doğrudan ve randevusuz bir şekilde, bir araya geliyoruz” dedi.

Halk Günlerinin bundan sonrada devam edeceğini kaydeden Başkan Dingil, sıkıntısı olan, isteği olan tüm hemşerilerini, Salı Günleri belediyeye beklediklerini ifade ederek; “Vatandaşın sorununu bizim sorunumuz olarak görüyoruz. Halka hizmet hakka hizmettir. Sorunlar ancak ortak akıl ile çözülür. Belediyemizin imkânları ölçüsünde elimizden geldiğince halkımıza yardımcı olmaya çalışıyoruz” diye konuştu. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here