Başkan Dingil, Antalya’da İstişare Toplantısına Katıldı

0
70

seyfi dingil-ankara3“Devletin Gerçek Sahibi Millet Diyeceğiz”

İskenderun Belediye Başkanın Seyfi Dingil, Antalya’da “Kutlu Yürüyüş Yolunda Şehir Şehir Kalkınma” toplantısına katıldı. Başbakan Binali Yıldırım ve bakanların katılımlarıyla gerçekleştirilen ‘Kutlu Yürüyüş Yolunda Şehir Şehir Kalkınma’ adlı toplantıya Belediye Başkanı Seyfi Dingil’in yanı sıra ilçe belediye başkanları da katıldı. Toplantıda belediye çalışmaları da ele alındı.

Başbakan Yıldırım, Anayasa değişikliğine ilişkin halk oylamasıyla ilgili; “Millet adına ‘evet’ diyeceğiz, millet için ‘evet’ diyeceğiz. Milletimizin ‘evet’ dediğine ‘evet’ diyeceğiz. Türkiye’nin ihtiyacı olan, milletimize yakışan yönetim sistemini hayata geçirmek için gün sayıyoruz” diye konuştu.

seyfi dingil-ankara4

Belediye Başkanı Seyfi Dingil, düzenlenen toplantı ile ilgili yaptığı açıklamada; “Sayın Başbakanımız ve bakanlarımızın yanı sıra Belediye Başkanı arkadaşlarımızın da katılımıyla “Kutlu Yürüyüş Yolunda Şehir Şehir Kalkınma” adlı programımızı icra ettik. Sayın Başbakanımız 16 Nisan’da gerçekleştireceğimiz referanduma ilişkin milletimizin takdirine sunulacak olan Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi üzerine konuşmalarını gerçekleştirdiler. Bizler de 16 Nisan’da ülkemiz ve milletimiz için son derece önem verdiğimiz bu günde tabi ki evet diyerek ve vesayet sistemine son vererek devletin gerçek sahibi millet diyeceğiz. Toplantımız ve alınan kararlar hayırlı ve uğurlu olsun” dedi. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here