Başkan Civelek, Mithatpaşa’lı Miniklerin Yeni Yıl Etkinliğine Katıldı

0
296

İskenderun Belediye Başkanı Dr. Yusuf Civelek, İskenderun Mithatpaşa İlköğretim Okulu’nda düzenlenen erken okuma bayramı ve yeni yıl etkinliğine katıldı. Etkinlikte, öğrencilerin gösterisini beğeniyle izleyen Belediye Başkanı Civelek, çocuklara kitap ve oyuncak vererek, yeni yıllarını kutladı.

Başkan Civelek, Mithatpaşa İlköğretim Okulu Müdür Başyardımcısı Orhan Salih Aydın, öğretmenler, öğrenciler ve velilerin de katıldığı etkinlikte konuşan öğretmen Yılmaz Vurucu, yeni yılı karşılamanın heyecanının yaşandığını belirterek, etkinliğe katılımından ötür Başkan Civelek’e teşekkürlerini iletti.

Çocuklara yönelik bir konuşma yapan ve eğitimin önemine değinen Belediye Başkanı Yusuf Civelek ise; “Hepinizi çok seviyorum, pırıl-pırıl, minik-minik çocuklarsınız. Anaokulundan çıkıp, şimdi birinci sınıftasınız. Okumayı öğrendiniz. Eğitim bir toplumun olmazsa olmazıdır. Eğitimli toplumda demokrasi de daha güzel işler, eğitimli toplumda her şey daha güzel olur. Bu yüzden eğitime ve eğitimciye çok önem veriyoruz. Eğitimin ve eğitimcilerin sonuna kadar yanındayız” dedi. Civelek, konuşmasının sonunda etkinliği düzenleyenlere teşekkür de etti.

Gösteride, aylar, sayılar, meyveleri anlatan minik öğrenciler, Mustafa Kemal Atatürk’ün fotoğrafını tutarak, salonda tur attılar.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here