Başkan Altan’dan Payas’a Büyük Müjde!

0
135

payas'a müjde1Payas Belediye Başkanı Bekir Altan, önceki gece gerçekleştirilen demokrasi nöbetinde tüm Payas halkına hastane müjdesini verdi. Altan, Devlet Hastanesini Payas Belediyesi olarak Kaymakamlığın da yer tahsisi desteği ile gerçekleştirileceğini duyurdu.

Payas halkına konu hakkında bilgiler veren Başkan Altan; “Gündem dışı ancak Payas’ımızın miladı olabilecek bir adım attık. Büyükşehir belediyelerin yapması gereken Devlet Hastanesi Payas Belediyesi olarak Kaymakamlığımızın da yer tahsisi desteği ile gerçekleştirilecek. Evet, hastane yapma görevimiz yok, hastaneye doktor alma görevimiz de yok. Ancak biz, bu millete hangi noktada hizmet etmemiz gerekiyorsa, ne istiyorlarsa onu yapmaya hazırız diyerek bir yola çıktık.

Pazartesi gününden itibaren, bu mübarek isteğinizi yerine getirebilmek üzere sahaya ineceğiz. Biz bu hastaneyi yaparız, kapısına Payas Devlet Hastanesi yazarız, oraya doktor görevlendirmeyenler sizin karşınıza çıkamaz herhalde değil mi? Bu sözlerimi meydan okuma olarak algılayanlar ‘Sen de çok oluyorsun Bekir Altan’ diyebilir, hatta siyasetçi olarak kendimi tehlikeye atıyor olabilirim ama biz çok olmaya devam edeceğiz! Bu millet için, Allah rızası için hizmet etmeye devam edeceğiz! Sadece Payas’a değil, tüm Hatay’ımıza hayırlı uğurlu olması dileğiyle!” şeklinde konuştu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here