Başkan Adnan Vurucu, Belediye Personeli ile Bayramlaştı

0
212

bayramlaşma-belen1Belen Belediye Başkanı Adnan Vurucu, Ramazan Bayramı dolayısı ile daire müdürleri ve belediye personeli ile bayramlaştı. Belediyenin Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen Bayramlaşma programında Başkan Vurucu,  personelin Ramazan bayramını kutladı ve bütün personelle tek-tek bayramlaştı. Bayramlaşmanın ardından Belen Belediye Başkanı Adnan Vurucu ile daire müdürleri ve belediye personeli ile toplu fotoğraf çekildi.

Belen’de huzurlu ve mutlu bir Ramazan ayını daha tamamlayarak Ramazan Bayramına erişmenin mutluluğunu yaşadıklarını dile getiren Belediye Başkanı Adnan Vurucu, Ramazan ayında köylere gidilerek vatandaşla iftar açmanın hazzını yaşadıklarını da dile getirdi.

Çocukların Bayram Harçlığı Başkan Vurucu’dan

Başkan Vurucu, kendisini makamında ziyaret eden çocuklara da bayram harçlıklarını takdim etti. Bayramın ilk günü sabahın erken saatlerinde Başkan Vurucu’yu makamında ziyaret eden Belenli çocuklar, bayram harçlıklarını başkanın makamında elinden aldılar. Başkanın Ramazan Bayramını kutlayan çocuklar, başkanın elini öpüp iyi bayramlar dileklerinin ardından çocuklar mutlu bir şekilde makamdan ayrıldılar.

bayramlaşma-belen3Belen Halkı, Şehitler Abidesinde Bayramlaştı

Belen Kaymakamlığınca Ramazan Bayramı münasebeti ile düzenlenen Bayramlaşma bayramın birinci günü Belen Şehitler Abidesi Aile Çay bahçesinde gerçekleştirildi. Buradaki halkla bayramlaşmanın sürprizi Belenli Uşak Valisi Ahmet Okur oldu.

Törende konuşan Belen Kaymakam Abdulaziz Aydın halkın bayramını kutlayarak; “Hüzünlü bir bayram geçiriyoruz ama yaşam da olağan hızıyla devam ediyor. Sadece kendi milletimizin değil bizden medet uman gönül coğrafyamızdaki ülke vatandaşlarının da umudu kırılmak istenmektedir. Ancak biz yılmadan yorulmadan güzel ülkemizin aydınlık yarınlara kavuşması adına elimizden gelen gayreti ve çabayı göstereceğiz. Çünkü biz biliyoruz ki bu ülke geliştikçe, refah düzeyi arttıkça bu terör belası da ülke gündeminden düşecektir. Bugün bu masa etrafında bayram dolayısıyla kenetlendiğimiz gibi kenetlenmeye devam edeceğiz” dedi.

bayramlaşma-belen2

Belen Belediye Başkanı Adnan Vurucu ise yaptığı konuşmasında, Ramazan Bayramını tebrik ederek, son günlerde ülkemizde yaşanan terör olaylarının, birlik ve beraberlik içerisinde olmak suretiyle üstesinden geleceğimizi belirterek, bu bayram günlerinin de birlik ve beraberliğimiz için vesile olacağını, ifade etti.

Gazileri Evlerinde Ziyaret Ettiler

Kaymakam Abdulaziz Aydın ile Belediye Başkanı Adnan Vurucu daha sonra, İssume Mahallesinde ikamet eden Kıbrıs Gazisi Mehmet Demirkıran, Sarımazı Mahallesinde ikamet eden Kıbrıs Gazisi İbrahim Çopur, Halibey Mahallesinde ikamet eden Kıbrıs Gazisi Fazilet Çınkı, Bakras Mahallesinden Recep Çalışkan, Kadir Kaçmaz ile Cumhuriyet Mahallesinde ikamet eden Gülsen Kızıldağ ’ı evlerinde ziyaret ettiler.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here