Basın Çalışanları Eğlenceye Doydu

0
137

Geçtiğimiz hafta içerisinde kutlanan 10 Ocak ‘Çalışan Gazeteciler Bayramı’ İskenderunlu basın mensuplarınca hafta sonu düzenlenen görkemli geceyle bir kez daha kutlandı. İskenderun Gazeteciler Cemiyeti (İGC) tarafından Grand Plaza’da düzenlenen Dayanışma Gecesinde, oldukça yoğun çalışan basın mensupları hep birlikte gönüllerince eğlenme fırsatı buldu.

Grand Plaza’da düzenlenen geceye, İskenderun’da görev yapan basın mensuplarının yanı sıra, TBMM İdare Amiri ve Ak Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar, Ak Parti İl Başkanı İbrahim Güler ve İlçe Başkanı Ayhan Bodur, MHP İskenderun İlçe Başkanı Turan Bozkurt ve MHP’li Belediye Meclis Üyeleri, İSTE Rektörü Prof. Dr. Türkay Dereli, Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, Palmiye Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Cemil Kirmit, Başhekim Dr. Yılmaz Şahutoğlu ile doktor ve yönetim kadrosu, İskenderun Ortodoks Kilisesi Vakfı Başkanı Can Teymur, bölge iş adamları ile çeşitli STK temsilcileri katılım gösterdi.

Gecenin başlangıcında İGC Başkanı Veysel Cıncık bir konuşma yaptı. İGC Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte gecenin katılımcılarına seslenen Başkan Veysel Cıncık, düzenledikleri Dayanışma Gecesine katılarak kendilerine destek veren tüm kişi, kurum ve kuruluşlara teşekkür ederek; “Bizleri yalnız bırakmayan herkese sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz. Bu güzel ve özel gecede herkese iyi eğlenceler diliyoruz” şeklinde konuştu.

Dayanışma gecesi, sahne alan yerel sanatçıların söylediği şarkılar eşliğinde davetliler gönüllerince eğlendi. Gecenin ilerleyen saatlerinde ayrıca iki konuğun yanı sıra İGC Başkanı Veysel Cıncık da söylediği şarkılarla geceye renk kattı. (Haber: Helga TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here