Başbakan Davutoğlu Bugün Hatay’da!

0
90

başbakan davutoğlu5Seçim çalışmaları kapsamında Türkiye’nin her bölgesinde mitingler yapan Başbakan Ahmet Davutoğlu, bugün de ilimiz Hatay’da olacak. Davutoğlu, Antakya’da itfaiye önünde saat 13.30’da Hatay halkına hitap edecek.

Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun Hatay ziyareti sırasında her şeyin dört dörtlük olmasını istediklerini kaydeden Ak Parti İl Başkanı Ahmet Atıç, hafta boyunca çalışmaların da bu yönde olduğunu belirtti.

Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun gerçekleştireceği miting için tüm hazırlıkların tamamlandığını da söyleyen İl Başkanı Atıç; “Genel Başkanımız ve Başbakanımız Sayın Ahmet Davutoğlu Hatay mitingini gerçekleştirmek üzere 9 Mayıs 2015 Cumartesi günü (bugün) ilimizi onurlandıracak. Başbakanımız, Antakya İtfaiye Meydanında saat 13.30’da yapacağı mitingle Hatay halkı ile kucaklaşacak. Başbakanımız Sayın Ahmet Davutoğlu’nun mitingine tüm Hatay halkımız davetlidir” diye konuştu.

İl Başkanı Atıç, Başbakan Davutoğlu’nun Hatay mitingde, 25. Dönem Ak Parti Hatay Milletvekili adaylarını tanıtacağını ve Hatay’a yönelik projelerini de halka açıklayacağını kaydetti.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here