Başarı Madalyaları Ufuk Sarıca’dan!

0
54

Prime Mall İskenderun, Basketbol Tutkunlarını Ufuk Sarıca ile Buluşturdu

Kentimizde büyük-küçük herkesin eğlence ve yaşam merkezi haline gelen Prime Mall İskenderun Alış-Veriş Merkezi (AVM) tüm basketbol severleri bir araya toplamayı başardı. Basketbol tutkunları II. Basketbol Akademisinde kıyasıya mücadele ederken, yarış sonunda ilk 3’e giren başarılı basketbolcular madalyalarını Pınar Karşıyaka baş antrenörü Ufuk Sarıca’dan aldı.

7-18 yaş grubu gençlerin katıldığı Prime Mall İskenderun II. Basketbol Akademisi 5 grupta olmak üzere 80 yarışmacıdan oluştu. Birbiriyle kıyasıya mücadele eden basketbol tutkunları Ufuk Sarıca ile tanışmanın da heyecanını yaşadı.

Her yaş grubundan ilk 3’e giren başarılı basketbolcular, madalyalarını Pınar Karşıyaka baş antrenörü Ufuk Sarıca’dan aldı.  Sarıca’nın gençlere hediye ettiği Pınar Karşıyaka Spor Kulübü orijinal formalarını alan grup birincilerinin mutluluğu görülmeye değerdi. Başarılı olan ve kendi yaş grubunda 2. olan basketbolculara özel formalar, 3. olan basketbolculara da Ufuk Sarıca imzalı basketbol topu hediye edildi.

Prime Mall İskenderun II. Basketbol Akademisi’ne katılan tüm basketbolculara Katılım Belgesi veren Prime Mall İskenderun yetkilileri, Basketbol Akademisi’nin II.’sini düzenlemenin mutluluğunu yaşadıklarını ve sportif faaliyetlere devam edileceğini de belirtti.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here