Başakşehir Maçı Gaziantep’te Oynanacak!

0
34

Süper Ligin yeni ekibi Atakaş Hatayspor’un Basın Sözcüsü Rahmi Vardı, Türkiye Futbol Federasyonu’nun İstanbul Başakşehir FK maçının Gaziantep Kalyon Stadyumunda oynanmasına karar verdiğini açıkladı. Vardı, kararı saygıyla karşıladıklarını da sözlerine ekledi.

Ligin ilk maçında İstanbul Başakşehir FK’yi konuk edecek olan Atakaş Hatayspor’da Basın Sözcüsü Rahmi Vardı, yeni sahanın yetişmemesi durumunda yönetim kurulunun B planı olarak Antakya Atatürk Stadyumu ile ilgili çalışmalar yaptığını ancak ilk maçlarının Gaziantep’e alındığını kaydetti.

Vardı, konuyla ilgili açıklamasında; “Eksik olan ışıklandırmamız tamamlanmıştır. Federasyon Başkanımız Nihat Özdemir, Hatay’ı ziyaret ettiğinde ilk iki maçın deplasmanda oynatılması için çalışacaklarını söylemiş, ancak açıklanan fikstürde bu mümkün olmamıştır.

Onursal Başkanımız, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’ın talimatıyla ve yönetim kurulumuzun özverili çalışmasıyla tamamlanan Antakya Atatürk Stadyumunda ilk maçımızı oynamaya hazırlanırken, federasyonumuz maçın Gaziantep Kalyon Stadyumunda oynanmasına karar vermiştir.

Bu kararın haklılığını veya haksızlığını tartışmadan kararı saygıyla karşılıyoruz. Medeniyetlerin ve hoş görünün takımı Atakaş Hatayspor’umuza yakışır bir mücadele ile hakkımızı sahada alacağımıza inanıyoruz. Spor kamuoyuna saygıyla duyurulur” şeklinde ifadelere yer verdi. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here