Baram; “Şampiyonluk Şansımız Devem Ediyor”

0
57

hatayspor12Şampiyonluk hedeflerinden vazgeçmediklerini açıklayan Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup temsilcimiz Hatayspor’un Kulüp Başkanı Jan Baram, son maçta Kartalspor karşısında alınan yenilginin üzüntüsünü yaşadıklarını fakat şampiyonluk hedeflerinin sürdüğünü belirtti.

Ligini bitimine iki hafta kala lider Giresunspor ile 5, Göztepe A.Ş. ile de 1 puanlık fark ile ligde 3. sırada yer alan Hatayspor, ligin son iki maçını da kazanarak, üst sıradakilerin puan kaybetmesini bekleyecek. Kulüp Başkanı Baram, yaptığı yazılı açıklamada, son maçta Kartalspor’a karşı alınan yenilginin üzüntüsünü yaşadıklarını ancak geride kalan tüm maçları unutarak Giresunspor maçına odaklandıklarını söyledi.

Teknik heyet ve futbolculara güvendiklerini de vurgulayan Baram; “Hatayspor kulübü olarak ligin bitimine iki maç kala inancımızı kaybetmedik, direkt şampiyonluk şansımızın halen devam ettiği düşüncesindeyiz. Bu kadro, Hatayspor’u grupta uzun süre lider yapan kadrodur. Futbolcularımızın, Giresunspor’dan daha iyi takım olduklarını bir kez daha sahada göstererek farklı galibiyet alacaklarına inanıyorum. Lig bitmeden Hatayspor bitmez. Giresunspor maçı sonrası grupta hem puan tablosu hem de dengeler değişir.

Bu maç bizim dönüm maçımız. Bu maçı kazanarak şampiyonluk kupasının yüzde 51’ini elimize geçirmiş olacağız. Çünkü son hafta oynanacak Giresunspor-Yeni Malatyaspor maçı da sürprizlere açık. Biz de İstanbul’da Sarıyer’i yenerek hedefimize ulaşabiliriz. Bu hesaplar içinde Giresunspor maçı bizim için olmak veya olmamak maçıdır” ifadelerine yer verdi.

Başkan Baram, sahalarında oynayacakları Giresunspor maçında taraftarlara büyük görev düştüğünü vurgulayarak, taraftarlardan takımlarına destek olmalarını istedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here