Bakan Yardımcısı Coşkun Sahil Camii’yi Gezdi

0
126

Geçtiğimiz günlerde bir dizi inceleme ve ziyaret çerçevesinde İskenderun’a gelen Kalkınma Bakanlığı Bakan Yardımcısı Yusuf Coşkun, sahil camii projesini de yerinde inceledi. Coşkun’a inceleme gezisinde Ak Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar da eşlik etti.

Sahil camii projesi hakkında İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil’den bilgiler alan Bakan yardımcısı Coşkun camiinin İskenderun’a hayırlı uğurlu olmasını diledi.

İskenderun’a yapılan tüm çalışmalarda hükümetin desteğini gördüklerini ifade eden İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil; “Sağolsun Cumhurbaşkanımız, Başbakanımız, hükümetimiz, bakanlarımız, milletvekillerimiz İskenderun’a ayrı bir önem veriyorlar. Bizlerde İskenderun’a değer katacak çalışmalarımız ile halkımıza en iyi hizmeti vermenin gayreti içerindeyiz. Bu projemizin yapımını hayırsever işadamımız Recep Atakaş üstlendi. Kendisine canı gönülden teşekkür ediyoruz. Camii projemiz hızla ilerliyor” dedi.

Kalkınma Bakanlığı Bakan Yardımcısı Yusuf Coşkun ise İskenderun’da olmaktan son derece memnun olduklarını belirterek sahil camii projesinin yapımında emeği geçenleri kutladı. (Haber: Doğan SÜSLÜ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here