Bahçeşehir’de Coşkulu ’23 Nisan’ Kutlaması

0
361

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Bahçeşehir Koleji’nde, coşkuyla kutlandı. 4 yaştan ortaokula kadar tüm Bahçeşehir öğrencileri, gerçek birer Atatürk çocuğu olarak, sahnede üstlendikleri görevleri layığıyla yerine getirdi.

Kutlama programı, öğrenci temsilcisi Eren Çiçekli’nin günün anlam ve önemine ilişkin konuşmasıyla başladı. 23 Nisan korosunun seslendirdiği bayram şarkıları sırasında koreografi de büyük beğeni topladı. Koronun ardından sahneye çıkan ilkokul öğrencileri İngilizce ve Almanca çocuk şarkıları söyledi. İlkokul drama kulübünün gösterisi sırasında izleyenlerin gözyaşlarını tutamadığı gözlendi. Daha sonra sahne alan ilkokul halk oyunları kulübü öğrencileri, Türkiye’nin dört bir yanından esintiler getirdi.  Sırayla sahneye gelen ilkokul öğrencileri İngilizce şarkılar söyledi, oyunlar oynadı. Jimnastik kulübü öğrencilerinin gösterisi ise izleyenlere, geçmiş yıllarda stadyumlarda yapılan Bayram törenlerini anımsattı ve büyük alkış aldı.

Programın bir sonraki bölümünde Bahçeşehir Koleji İskenderun Kampusu okul öncesi öğrencileri sahneye çıktı ve büyük öğrencileri aratmayacak bir performans sergiledi. Modern dans kulübü öğrencilerinin gösterisinden sonra en son olarak sahneye gelen öğrenciler hem çok farklı, hem de çok anlamlı bir performans sahneleyerek ‘Sev Kardeşim’ isimli şarkıyı işaret diliyle söylediler. Tüm salonun nefeslerini tutarak, büyük taktirle izlediği şarkıdan sonra Okul Müdürü Mustafa Uçan mikrofona geldi ve programın hazırlanmasında emeği geçen öğretmenlere, öğrencilere, izlemeye gelenlere teşekkür etti. Tüm salonun ayakta eşlik ettiği, Milli Mücadele’nin sembolü olan İzmir Marşı’yla okuldaki kutlama programı sona erdi.

Bahçeşehir Koleji’nin 23 Nisan kutlamaları bununla kalmadı. Öğleden sonra Park Forbes AVM’de Müzik öğretmeni Burcu Zelluh yönetiminde verilen konserle, bu kez alışveriş merkezinde bulunanlarla coşkulu zamanlar geçirildi. İlk olarak 4. sınıflardan oluşan koro şarkılar seslendirdi. Daha sonra okul öncesi sınıflar ritm grubu sahne aldı ve izleyicileri coşturdu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here