AYKOME, 15. Genel Kurul Toplantısını Gerçekleştirdi

0
101

aykome toplantı1Hatay Büyükşehir Belediyesi (HBB) il genelinde altyapı ve üstyapı çalışmalarının sağlıklı bir şekilde yürütülmesini sağlamak amacıyla kentte altyapı yatırımcısı kurumlarla ve üstyapı çalışması gerçekleştiren ilçe belediyeleriyle uyumlu hizmet üretme hedefiyle çalışıyor.

HBB Altyapı Koordinasyon Merkezi (AYKOME) 2 Mart Çarşamba günü HBB Meclis Binası’nda 15’inci Genel Kurul Toplantısı’nı gerçekleştirdi.

Aykome, Kurumların İşbirliği İçerisinde Hizmetler Üretmesini Sağlıyor

HBB Genel Sekreter Yardımcısı Metin Açık başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya, HBB Ulaşım Daire Başkanlığı, İmar ve Şehircilik Daire Başkanlığı, Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Daire Başkanlığı, Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanlığı, Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü yetkilileri, ilçe belediye personelleri ve il genelinde altyapı çalışmaları gerçekleştiren kurumların temsilcileri katılım gösterdi.

aykome toplantı2

Toplantıda, kentteki altyapı çalışmalarının koordineli ve uyumlu bir şekilde yürütülmesini sağlamak amacıyla gündeme alınan 11 madde görüşülerek karara bağlandı.

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’ın il geneline diğer kurumlarla birlikte senkronize bir şekilde hizmetler üretme anlayışıyla çalışan HBB, kentin geleceğe emin adımlarla yürümesi için bu tür çalışmaların önemini bilerek hareket ediyor.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here