ATSO Başkan Adaylarından Örnek Davranış

0
137

Antakya Ticaret ve Sanayi Odası seçimleri öncesi adaylığını açıklayan Hatboru Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kılıçlar, ATSO Başkanı Hikmet Çinçin ve yönetim kuruluna ziyarette bulundu.

Ziyarette bir konuşma yapan Kılıçlar; “Hepinizin bildiği gibi Ticaret ve sanayi odamızın seçim sürecine girmiş bulunuyoruz. Bu anlamda sayın Çinçin ve ekibine başarılar dilemek istiyoruz. Bu seçimin özellikle memleketimiz için seviyeli, kaliteli geçmesi için elimizden geleni yapacağız. Gittiğimiz her yerde bunu açık ve net bir şekilde söylüyoruz. Antakya ticaret ve sanayi odası yönetiminde bulunan tüm şahıslar arkadaşımızdır ve hiç biriyle aramızda bir sorunumuz yoktur. Hepimiz Antakya’mıza, ülkemize hizmet için çalışıyoruz. Hedefimiz yıkıcı değil yapıcı olmak, kırıcı değil birleştirici olmak ve her zaman daha iyiyi arayan bir yarış içinde olmaktır. Seçimden sonra birbirimizin yüzüne bakacağız, onun için bu konu üzerinde hassasiyetle duruyoruz ve aynı hassasiyeti sizlerin göstereceğine de inancımız tamdır” dedi.

Kin ve intikamın hiçbir işadamının gündeminde olamayacağını vurgulayan ATSO Başkanı Hikmet Çinçin de; “Sevgili Kılıçlar ve beraberindeki arkadaşlarımızı bu çatı altında ağırlamaktan son derece mutlu olduğumu belirtmek isterim. Burası hepimize ait bir yerdir. Basın açıklamamın ilk cümlesine hatırlayacağınız gibi Sayın Mehmet Kılıçlara başarılar dileyerek başlamıştım, Mehmet beyin söylediği her şeyin altına imzamı atarım. Diyaloglarımız iyi bir şekilde devam ediyor ve sandığın kapanacağı dakikaya kadar da bu böyle olacaktır. Kin ve intikam hiçbir iş adamının gündeminde olamaz. Bizde iyi bir seçim olmasını temenni ediyor ve başarılar diliyoruz” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here