Atatürkçü Gençlik Platformu’ndan 10 Kasım Etkinliği

0
165

Aralarında İskenderun Türk Gençlik Birliği (TGB)’nin de bulunduğu gençlik örgütleri, ‘Atatürkçü Gençlik Platformu’ adıyla birleşerek 10 Kasım’da (bugün) güçlü bir etkinlik düzenleyecek. ‘Meşaleli Yürüyüş’ etkinliğini gerçekleştirecek olan platform ayrıca Atatürk’ü anmak için Atatürk Anıtını da karanfillerle süslemeye hazırlanıyor.

İskenderun TGB’den yapılan yazılı bir basın açıklamasıyla tüm vatandaşlar ve özellikle gençler mücadelenin saflarına çağırılırken, şu ifadelere yer verildi;

“TGB olarak her zaman olduğu gibi, tarihin ve devrimciliğimizin bize yüklemiş olduğu görevleri yerine getirmeye devam ediyoruz. Oluşturduğumuz platformla birlikte 10 Kasım günü (bugün) saat 17.30’da hazır bulunacağız. Atatürk değerlerini unutturmaya çalışanlara ve cumhuriyet kazanımlarının altını oymaya çalışanlara karşı halkın gücünü ama bilhassa örgütlü gücünü göstereceğiz. Bu yüzden tüm İskenderun halkını özellikle de gençliğini bizimle birlikte yürüyüşe, direnişe, mücadeleye çağırıyoruz. Yaşasın halkın örgütlü gücü! Yaşasın Kemalist mücadelemiz!”

Atatürkçü Gençlik Platformu, yürüyüş için saat 17.30’da Havuzlu Çarşı’da buluşacak ve Atatürk Anıtına kadar ellerinde meşaleler ve bayraklarla yürüyecek.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here