Atatürkçü Düşünce Derneği Belen Ailesi Üyeleriyle Sabah Kahvaltısında  Buluştu

0
215

belen add8Atatürkçü Düşünce Derneği Belen Temsilciliği, düzenlediği sabah kahvaltısında üyeleriyle Belen Özlem Restoran’da bir araya geldi.

Düzenlenen kahvaltılı toplantıda konuşma yapan ADD Belen Temsilcisi Mehmet Bilen, ülke gündemini değerlendirdi. Bilen; “Atatürk’e karşı başlatılan sistematik karalama ve itibarsızlaştırma saldırılarıyla beraber, gün geçmiyor ki Atatürk isminden rahatsız olanlar şuan ki iktidarın gücüyle Atatürk’ün ismini silmeye, Atatürk’ün İlke ve İnkılaplarına kısacası Cumhuriyete savaş açmışlardır. Bu durum karşısında bizlerin elbet sessiz kalmayacağımızı, her platformda bu mücadeleyi vereceğimizi ve dile getireceğimizi daha evvel olduğu gibi bugünde ifade ediyoruz” dedi.

belen add9

ADD Belen Ailesi olarak üyelerinden eksiklikler hakkında fikirlerini söylemelerini de isteye Bilen, daha güçlü bir Atatürkçü Düşünce Derneği yaratılması adına manevi destek de istedi.

Üyelerden söz alarak düşüncelerini paylaşan konuşmacıların ortak paydası Atatürk’e ve değerlerine Cumhuriyete karşı başlatılan ‘YOK ETME’ harekatına karşı Belen’de ADD’nin açılmış olmasından dolayı duydukları memnuniyet oldu. Üyeler, bu yolda sonuna kadar destek vereceklerini de ifade ettiler.

belen add10

Kahvaltı sonrası ‘ATATEPE’ ismi verilen bölgedeki ADD Belen Temsilcilik Binasına gidilerek üyelerin incelemelerine sunuldu.

Bilen son olarak kendilerine destek verenlere teşekkür ederek; “Bugün gerçekleştirdiğimiz güzel ve anlamlı toplantımıza düşünceleriyle destek sunan üyelerimize, İskenderun ADD Şube Başkanlığımızın temsilcileri  Ali Akyol’a ve yönetim Kurulu Üyelerine, Korunmaya Muhtaç Çocuklar Derneği Başkanı Zeynep Çakmaklı’ya saygılarımızı sunarız” dedi.

belen add11

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here