Ataş, Başkan Dingil’in Konuğu Oldu

0
102

ataş-iskenderun1Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş Başkan Dingil’in Konuğu Oldu; “İskenderun, Geleceği Çok Parlak Olan Bir Şehrimiz”

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, 22-23-24 ve 26. Dönem İstanbul Milletvekili ve AK Parti Genel Başkan yardımcısı Mustafa Ataş’ı İskenderun’da misafir etti. AK Parti Hatay İl Başkanlığının düzenlediği iftar programı için Serinyol’a gelen Ataş programın akabinde İskenderun’a geldi.

Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Milletvekili Orhan Karasayar ve İlçe Başkanı Ayhan Bodur tarafından karşılanan Ataç, İskenderun’da olmaktan büyük bir mutluluk duyduğunu ifade etti.

Hatay’ın ve İskenderun’un çok güzel bir şehir olduğunu ifade eden Ataş; “Hükümetimiz her zaman Hatay’a İskenderun’a büyük önem vermektedir. İskenderun’un yıllar sonra iktidar partisinden olması bizleri mutlu etmiştir. Ben Belediye Başkanımıza çalışmalarında başarılar diliyorum. Orhan Beyle zaten uzun yıllardır çalışıyoruz. İskenderun’un geleceği çok parlak olan bir şehrimiz. Bizlerde İskenderun’un kalkınması ve gelişmesi konusunda elimizden gelen her şeyi yapmaya hazırız. Tüm İskenderun halkına hayırlı Ramazanlar diliyorum” dedi.

ataş-iskenderun2

Belediye Başkanı Seyfi Dingil ise ziyaretlerinden dolayı Ataş’a teşekkür ederek, “Sayın Genel Başkan yardımcımızı İskenderun’da misafir etmek bizleri son derece onurlandırdı. Genel Başkan yardımcımıza kentimizi gezdirerek çalışmalarımız hakkında bilgiler verdik. Ayrıca vatandaşlarımızla sohbet ederek hayırlı ramazanlar temennisinde bulunduk. İskenderun artık Ankara ile diyalog ve uyum içerisinde. Bu da hizmet olarak İskenderun’a geri dönüyor” dedi.

Yapılan konuşmaların ardından Başkan Seyfi Dingil, Ataş’la vatandaşlarla sohbet etti.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here