Atalar Ortaokulu 52 Mezun Verdi!

0
234

atalar koleji16Atalar Eğitim Kurumları Ortaokulundan mezun olan 52 öğrenci, okul bahçesinde düzenlenen mezuniyet töreninde aileleri ve öğretmenleriyle birlikte unutamayacakları bir gece yaşadı.

Mezuniyet töreni, öğrencilerin kortej halinde okul bahçesine girmesiyle başladı. Almanca öğretmeni Duygu Budakçı “Atatürk’ün Gençliğe Hitabını” okudu. Sonra da, “Gençliğin Ata’ya Cevabı” okundu. Okul öğrenci temsilcisi Selin Alara Aykut’un konuşmasının ardından da öğrencilere mezuniyet belgeleri dağıtıldı.

Türk Bayrağı, Okul Flaması ve Atatürk Portresi devir teslim töreniyle devam eden gecede, öğrencilerin yaptığı “Mezuniyet dansı” büyük ilgi gördü ve bol bol alkışlandı. Öğrenciler daha sonra hep birlikte, havai fişekler eşliğinde keplerini havaya fırlattılar ve ardından da İlköğretim Okulu Müdürü Murtaza Kiraz’la birlikte mezuniyet pastasını kestiler.

atalar koleji17

Atalar Eğitim Kurumları İlköğretim Okulu Müdürü Murtaza Kiraz yaptığı konuşmada, 2013-2014 Eğitim ve Öğretim yılının sonuna gelindiğini belirterek; “Zaman çok hızlı ilerliyor. Artık liseli oluyorsunuz. İnşallah üniversiteyi bitirip, hayata atıldığınızı da görürüz. Bu yıl zorlu bir maratonun sonunda, 52 öğrencimizi mezun etmenin gururunu yaşıyoruz. Sevgili velilerimiz sizler bize güvendiniz, bizler de sizin güveninizi boşa çıkarmadık. Okulumuza sahip çıktığınız ve bizlere inanıp, güvendiğiniz için çok teşekkür ediyorum. Kişiler gelip geçicidir ama kurumlar baki kalır. Öğretmen arkadaşlarıma da teşekkür ediyorum, emeğinize ve yüreğinize sağlık” dedi.

Mezuniyet Töreni, kokteylin ardından sona erdi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here