Atakaş Hatayspor, İlk Maçında Süper Lig Şampiyonunu Ağırlayacak

0
86

Süper Lig’in yeni takımı Atakaş Hatayspor, 2020-2021 Sezonunun ilk haftasının sın maçında, son şampiyon Medipol Başakşehir ile oynayacak. Bordo-Beyazlı ekip, 14 Eylül Pazartesi günü, Medipol Başakşehir’i Gaziantep Kalyon Stadında ağırlayacak.

Süper Lig’in ilimiz temsilcisi Atakaş Hatayspor, ligin ilk haftasında Gaziantep Kalyon Stadyumunda oynayacağı Medipol Başakşehir karşılaşmasının hazırlıklarını dünde sürdürdü.

Bordo-Beyazlı ekip, Osman Çalgın Tesislerinde Teknik Direktör Ömer Erdoğan yönetiminde gerçekleştirilen antrenmana ısınma hareketleriyle başladı. Futbolcular idmanda pas ve hava topu çalışırken, antrenman taktik uygulamalarıyla sona erdi.

Bu önemli maç öncesinde konuşan Atakaş Hatayspor Teknik Direktörü Ömer Erdoğan, iyi bir hazırlık kampı geçirdiklerini belirterek, takımın fiziksel olarak iyi bir seviyeye geldiğini söyledi. Takımda rekabeti arttırmak için birkaç takviyeye daha ihtiyaç duyduklarını kaydeden Erdoğan, transfer çalışmalarının da bu yönde sürdürüldüğünü kaydetti.

Ligin ilk haftasının kapanış maçında iki şampiyonun karşı karşıya geleceğini de vurgulayan Ömer Erdoğan; “Geçen senenin 1. Lig şampiyonu ile Süper Lig şampiyonu ilk hafta karşılaşacak. Bizim için kendimizi göstermek ve ölçmek adına iyi bir motivasyon olacak. Futbolun doğrularını en iyi şekilde yaparsak istediğimiz sonuçla ayrılırız” dedi.

Süper Ligde kalıcı olmak istediklerini de anlatan Erdoğan; “Kalıcı olmak ve toplayabildiğimiz kadar puan toplayıp inşallah ilk 10 içerisinde ligi bitirmek istiyoruz” değerlendirmesinde bulundu.

Antakya’da yapılan yeni stadın yanı sıra Antakya Atatürk Stadının da hazır olmadığı gerekçesiyle Gaziantep’e alınan Atakaş Hatayspor-Medipol  Başakşehirspor maçı Pazartesi günü Gaziantep Kalyon stadında saat 20.00 de başlayacak. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here