Asaşspor Taraftarından Hakem Osman Kozan’a Tepki

0
324

Hatay Amatör  Küme Süper Liginde, geçtiğimiz hafta sonu 5 Temmuz  Dış Sahasında oynanan Asaşspor, Belen Belediyespor maçının yankıları halen sürüyor. Bu bağlamda, haftanın önemli maçının orta hakemi Osman Kozan’a, İskenderun Asaşspor taraftarından gösterdiği kötü yönetimden dolayı  büyük bir tepki geldi.

Kozan’ın, özellikle müsabakanın ikinci yarısında verdiği ters kararlara tepki gösteren taraftarlar; “Maçın ilk yarısında ve özellikle ikinci yarısında, Hakem Osman Kozan oldukça ters kararlar vermiştir. Sakatlık geçiren ve arkadaşları tarafından kucakta taşınan Ufuk’a kırmızı kart göstermesi de bardağı taşıran son damla olmuştur. Maçların bu kadar kötü yönetilmemesi gerektiğine inanıyoruz! Ayrıca, daha önce maçı  yönetmesi gereken Harun Kiraz’ın yerine karşılaşma için Osman Kozan’ın görevlendirilmesine de bir anlam veremiyoruz” diyerek tepkilerini dile getirdiler.

Süper Ligde zirve mücadelesi yapan takımlardan Belen Belediyespor, geçtiğimiz hafta içerisinde yapılan müsabakada rakibi İskenderun Asaşspor’u her iki yarıda atılan gollerle 4-0 mağlup etmiş ve 3 puanın sahibi olmuştu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here