Asaşspor Gol Düellosunu Kazandı!

0
192

Hatay Amatör Küme Süper Ligine mücadele eden İskenderun Asaşspor, İskenderun 5 Temmuz Stadı dış sahasında konuk ettiği Odabaşı Belediyespor’u 5-4 mağlup ederek, 3 puanın sahibi oldu.

Hatay’ın muhtelif sahalarında yapılan Hatay Amatör Küme Süper Ligi müsabakaları büyük bir çekişmeye sahne oluyor. Dış sahada yapılan müsabakada Asaşspor, Odabaşı Belediyespor’u 5-4 mağlup etti. Hatay Bölgesi Hakemlerinden Mehmet Gümüş, Cemil Can ile Nemci Demir’i yönettiği müsabakada, Asaşspor’a 3 puan kazandıran golleri Onur (2), Ali Özdemir, Ufuk ile Hüseyin atarken, konuk ekip Odabaşı Belediyenin gollerini ise Yusuf (3) ile Serkan kaydetti.

Puanını 29’a çıkartan İskenderun Asaşspor, ligde 5. sırasında yer alırken, ligde yapılan diğer karşılaşmalarda alınan toplu sonuçlar şöyle oldu: Armutluspor: 0 -Karayılan Belediyespor: 2, Çekmece Belediyespor: 5-– Sakaryaspor: 0, Belen Belediyespr: 0 – Reyhanlıspor: 0.

Yapılan karşılaşmaların sonunda Karayılan Belediyespor 45 puan ile liderliğini sürdürürken, 40 puan ile Çekmece Belediyespor 2’ci, 39 puan ile Reyhanlı Belediyespor 3’cü, 38 puan ile Belen Belediyespor 4’cü sırada yer alıyor.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here