Asaşspor Futbol Okulu Yıldızları Keşfediyor

0
102

İskenderun Asaşspor, yaz tatilini en verimli şekilde geçirmek, sporla iç içe bir hayat yaşamak isteyen çocukları yetiştirmeye devam ediyor. Tecrübeli Antrenör Halit Ersoy da hepsi birer yıldız futbolcu adayı miniklere, paylaşmayı, ekip ruhunu, dayanışmayı ve disiplinli olmayı öğreterek en doğru şekilde yetişmeleri için yoğun çaba sarf ediyor.

Asaş Filtre Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Göçmen’in sosyal sorumluluk projesi olarak hayata geçen ve yıllardır çeşitli kulüplerin altyapısına birçok yıldız futbolcu yetiştiren Asaşspor, haftanın iki günü çalışmalarını sürdürüyor. Halit Ersoy’un bazen zorlu idmanlarında ter döken minik yıldızların en sevdiği anlar ise su molası ve Başkan Zeki Göçmen’in serinleten ikramlarının dağıtıldığı anlar oluyor.

Teknik Direktör Halit Ersoy nezaretinde Salı ve Perşembe günleri sabah saat 08.30-11.00 saatleri arasında İskenderun Belediyesi Sahil Spor Kompleksinde çalışan Asaşspor futbol okulunun çalışmaları neşe içerisinde geçiyor.

Tecrübeli futbol adamı Halit Ersoy, iki gruptan oluşan futbol okulunda, çocukların geleceğe güvenle bakmaları, özgüveni yüksek, mücadeleci, disiplinli bir şekilde başarıya odaklanmış bir şekilde yetişmeleri için çalıştıklarını söyledi. Ersoy, verdiği destekten dolayı Asaş Filtre Sanayi Yönetim kurulu Başkanı Zeki Göçmen’e de teşekkür etti.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here