ASAŞspor, Belen Belediyespor’u Konuk Ediyor

0
204

2012-2013 Futbol Sezonu, Hatay Amatör Küme Süper Liginde zirve hesapları  yapan takımlardan temsilcimiz İskenderun Asaşspor, ligin 4. haftasında grubun güçlü rakiplerinden Belen Belediyespor’u sahasında konuk edecek.

Zorlu mücadelenin çalışmalarını, hafta başında bu yana İskenderun 5 Temmuz dış sahasında Teknik Direktör Mahsun Ergün  nezaretinde sürdüren Mavi-Beyazlı takımda  sakat  ve cezalı futbolcu bulunmazken, Asaşspor’lı futbolcuklar bu maçta galibiyetten başka bir sonuç düşünmüyor. 2 Kasım Cuma günü saat 14.00’te yapılacak karşılaşma öncesinde, grupta rakip Belen Belediyespor’un 9, İskenderun Asaşspor’un ise 6 puanı bulunuyor.

İskenderun Asaşspor Teknik Direktörü Mahsun Ergün, Belen Belediyespor  karşısında  iyi futbol sergileyip haftayı üç puanla kapatmayı hedeflendiklerini  belirterek; “Bu hafta sonu güçlü bir rakiple sahamızda oynayacağız. İçerde oynamanın avantajını kullanarak bu karşılaşmadan galip gelmek ve 3 puan çıkartmak hedefi ile çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Galip gelmemiz halinde rakibimizle aynı puana ulaşacağız. 3 puanı alan taraf biz olacağız, buna inanıyoruz” dedi. Ergün, müsabakanın centilmenlik içerisinde geçmesini de isterken Belen Belediyespor’a da karşılaşma öncesinde başarılar diledi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here