Arsuz’un Paylaşma Kültürü de İstanbul’a Taşındı

0
109

hatay günleri-arsuz7İstanbul’da “Hatay Günleri” etkinliğinde standı kadar, farklı lezzetleriyle de İstanbulluların dikkatini çekmeyi başaran Arsuz Belediyesi, ‘Arsuzluların dostluk ve paylaşma kültürünü’ halkın yanı sıra Feshane’de stant açan belediyeler ve kurumlara da tam anlamıyla yansıttı.

Kurumlar arasındaki iletişimin, birlik ve beraberliğin daha da güçlenmesine vesile olan etkinlikte şapka takan Arsuz Belediyesi personelleri Feshane’de stant açan tüm kurumlara şapka, anahtarlık, mandalina kolonyası hediye ederek, tatlı patates ve hurma tatlıları ikram etti.

hatay günleri-arsuz8

Yapılan jest karşısında da Arsuz Belediyesi standına da Hassa Belediyesinden Melengiç Kahvesi, Dörtyol Belediyesinden Portakal ve Greyfurt, Kırıkhan Belediyesinden Havuç, Belen Belediyesinden Kömbe, İskenderun Deniz Ticaret Odası’ndan da şapka gönderilerek, yapılan jeste jestle karşılık verildi.

Karşılıklı olarak hediyeler verilip, hatıra fotoğrafı çekilmesiyle renkli görüntüler oluşturulan etkinlikte, kurumlar arası istişarenin sürmesi temennisinde de bulunuldu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here