Arsuz’da Önseçim Heyecanı!

0
127

chp-arsuz1Cumhuriyet Halk Partisinin yerel seçimlerde Arsuz Belediye Başkan Adayını belirlemek üzere geçtiğimiz hafta sonu gerçekleştirdiği temayül yoklamasında ilk dörde Necmettin Güler, Nazım Culha, Necati Yıldız ve Nihat Karpuz girdi.

Arsuz Lioın King düğün salonunda gerçekleştirilen temayül yoklamasına yüzde 70 katılım oldu. Tüm aday adaylarının hazır bulunduğu temayül yoklamasına Hatay Milletvekili Mevlüt Dudu ve CHP İskenderun İlçe Başkanı Süleyman Uyar da katıldı. Sabah başlanan oy kullanma akşam saat 17.00’ye kadar sürdü. Daha sonra kullanılan oylar orada sayılarak, kafalarda soru işaretine yer verilmedi. Yapılan sayım sonunda Necmettin Güler 431, Nazım Culha 237, Necati Yıldız 216, Nihat Karpuz 163 oy alarak ilk dörtte giren isimler oldu. CHP Genel Merkezin, belirlenen 4 adayın içerisinden adayın belirlenmesi için ileri günlerde kamuoyu yoklaması yapması bekleniyor.

chp-arsuz2

Yapılan temayül yoklaması ile ilgili düşüncelerini dile getiren Aday Adayı Nazım Culha; “8 Aralık 2013 Pazar günü Arsuz Belediye Başkan Adaylığı için yapılan önseçimi 2. sırada tamamladık. Bize bu teveccühü gösteren partimizin değerli üyelerine sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz. Bu seçimin çok seviyeli bir şekilde geçmesi için gösterilen sağduyu içinde başta ilçe örgütümüze, aday adayı arkadaşlarımıza ve bütün partililerimize teşekkür ediyoruz. Bilindiği üzere bu önseçimde ilk dört sırada çıkan aday adayları kamuoyu yoklamasıyla teke indirgenecek ve partimizin Arsuz Belediye Başkan Adayı olarak ilan edilecektir. Bu sonuçların partimize ve bütün Arsuz halkına hayırlı olmasını diliyoruz” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here