Arsuz’da Dezenfeksiyon Çalışmaları Devam Ediyor

0
97

Arsuz Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, Koronavirüs (COVID19) tedbirlerini genişleterek, şehrin genelindeki çöp konteynerlerinin dezenfekte çalışmalarını gerçekleştiriyor.

Koronavirüs (COVID19) tedbirlerini kapsamında ilaçlama ve temizlik çalışmalarını gerçekleştiren Arsuz belediyesi, tüm ekiplerle, ilçe genelinde çalışmalarına devam ediyor. Arsuz Belediye Başkanı Dr. Asaf Güven yaptığı açıklamada; “Koronavirüs’e karşı ekiplerimizce şehrimizin her bir noktasındaki sorumluluk alanımızda dezenfeksiyon başta olmak üzere, ilaçlama ve temizlik çalışmalarımız devam ediyor.

Temizlik İşleri Müdürlüğümüze bağlı ekiplerimiz, çöp konteynerlerini, ilaçlama, yıkama ve dezenfekte aracı ile temizleme çalışmalarını sürdürüyor. Arsuz’umuzun her bir noktasında koronavirüs’le mücadelemiz sürüyor. Bizler aralıksız olarak dezenfeksiyon çalışmalarımızı sürdürüyoruz, sizlerin de zorunlu olmadıkça evlerinizden çıkmamanızı rica ediyoruz. Evde kalın, sağlıcakla kalın” ifadelerini kullandı. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here