Arsuz Kırtasiye Geleneği Bozmadı

0
100

arsuz kırtasiye1Arsuz Kırtasiyesi karne günleri gerçekleştirdiği ve geleneksel hale getirdiği kitap dağıtımını bu dönemde gerçekleştirdi.

Arsuz Kırtasiyesi, ‘Ücretsiz Kitap Dağıtımı Projesi’ kapsamında bu dönem Arsuz Akçalı Naci Uyar ilkokul öğrencilerine ücretsiz kitap dağıttı.

Arsuz Kırtasiyesi İşletmecisi Engin Sahilli, bu dönem 4.sünü gerçekleştirdikleri kitap dağıtımına devam edeceklerini belirterek; “Bölgemizin eğitim seviyesinin yükselmesi, öğrencilerimizin diğer ilçe ve illerde yer alan öğrenciler ile eşit düzeyde yarışabilmeleri için seçkin yayınlarla öğrencilerin ihtiyaçlarını karşılamaktan dolayı onur duyuyoruz. Bu projemizi gücümüz yettiğince sürdürmeğe devam edeceğiz. Okumak çok önemli… Tüm öğrencilere iyi tatiller diliyorum” şeklinde konuştu.

arsuz kırtasiye2

Kitap dağıtımı projesi için Arsuz Kırtasiyesine teşekkür eden Arsuz Akçalı Naci Uyar İlkokulu Müdürü Nazmi Sağlam da, bu tür etkinlikler ile çocukların başarısının artacağını dile getirdi.

Etkinliğe katılan Arsuz Turizm ve Kültür Derneği Başkanı Hasan Arslan da; “Geleneksel hale gelen bu anlamlı etkinlik, geleceğimiz olan çocuklarımızın eğitimlerine katkı sunacak. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum” dedi. (Haber: Doğan SÜSLÜ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here