Arsuz İş İnsanları Derneği, İGEV ve ATSİAD’ı Ziyaret Etti

0
61

Arsuz İş İnsanları Derneği (ARİAD) Başkanı Adnan Ağır ve yönetim kurulu üyeleri, İskenderun Güney Eğitim Vakfı (İGEV) ve Akdeniz Tüccar Sanayici ve İş İnsanları Derneği (ATSİAD)’ne nezaket ziyaretinde bulundular.

Ağır ve beraberindeki heyet ilk olarak İskenderun Güney Eğitim Vakfı’nı ziyaret etti. Vakıf binasında gerçekleşen ziyarette Başkan Ağır ve yönetim kurulu üyelerini, Vakıf Başkanı Mithat Barutçu ve yönetim kurulu üyeleri karşıladı.

Ziyarette konuşan Başkan Ağır, eğitim için yapılan yatırımın ülkenin geleceğine yapılan yatırım olduğunu ve bu konuda tüm hayırseverlerimiz ile işadamlarımıza büyük sorumluluklar düştüğünü, ARİAD olarak İGEV ile ortak projelere de imza atmak istediklerini dile getirdi.

İGEV Başkanı Barutçu ise ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, ARİAD Başkanı Adnan Ağır ve yönetim kuruluna teşekkür etti. Barutçu; “Eğitim alanında yaptığımız çalışmalar tüm hızıyla devam edecek. Önümüze koyduğumuz hedefler var. Eğitim vakfımızı daha iyi yerlere taşımak, verilecek burs sayısını arttırmak, kurum ve kuruluşlarla sürekli dirsek temasında olmak, yeni projeler üretmek en öncelikli görevlerimiz olacaktır” diye konuştu.

ARİAD Başkanı Adnan Ağır ve yönetim kurulu üyeleri daha sonra geçtiğimiz günlerde genel kurul toplantısı yaparak yeni başkan ve yönetim kurulunu seçen ATSİAD’a hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi. Heyeti, ATSİAD Başkanı Mithat Ceritbinmez ve yönetim kurulu üyeleri karşıladı.

Ceritbinmez ve yönetim kuruluna hayırlı olsun temennisinde bulunarak başarılar dileyen Başkan Ağır, bölgemizin kalkınmasına katkı sunabilecek projeleri hayata geçirebilmenin gayreti içerisinde olacaklarını, ARİAD ve ATSİAD’ın güç birliğiyle bunu başaracaklarını söyledi.

ATSİAD Başkanı Ceritbinmez de ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Arsuz İş İnsanları Derneği Başkanı Adnan Ağır ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti.

Toplantıda, bölgemizde yaşanan son ekonomik gelişmelerde ele alındı. Sohbet ortamında gerçekleşen ziyaretler günün anısına hatıra fotoğrafı çekilmesiyle son buldu. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here